ONZE FILOSOFIE


The Silk Road Collection wordt gedreven door een team met echte passies voor unieke interieur decoratie en de tijdloze charmes van Aziatische culturen en tradities

Tegenwoordig worden objecten in onze collectie geselecteerd en aangekocht op basis van de volgende twee principes:

“Niets blijft bestaan, niets is af, en niets is perfect.”

In tegenstelling tot Westerse idealen van schoonheid, wordt Wabi-Sabi, de Japanse filosofie van schoonheid, gekenmerkt door imperfectie.

Onze collectie is gebaseerd op objecten met zichtbare imperfecties: verweerde oppervlaktes, sporen van verf, door veelvuldig gebruik gladgestreken uiteindes, oneven patina’s, handgemaakte objecten,… Al deze imperfecties ontstaan door tijd en handwerk dragen bij aan de charme, sereniteit en schoonheid van onze collectie.

wabi sabi potje met bloem op oude houten verweerde tafel twee oude imperfect potten met bloem op oude houten tafel

“Juxtapositie, of het contrasterende effect gecreëerd door objected naast elkaar te plaatsen.”

De prachtige patina van een antiek Aziatisch kabinet wordt een echte blikvanger als het geplaatst wordt in een moderne omgeving. Een verweerd object heeft extra charme in een minimalistisch interieur.

Wij vinden niks mooier dan onze objecten in een contrasterende selectie of interieur neer te zetten zodat hun imperfecte kwaliteiten nog beter uitkomen. Wij combineren oud met nieuw, soberheid met kleur, details met minimalisme, en Oost en West.

Ons doel is om alle interieur designers te blijven inspireren met onze collectie voor elk soort New Asian, Modern, Eclectisch of Landelijk interieur.


Foto's van Oberoi Beach Resort Al Zorah

Tradingpartners-silkroad.com maakt gebruik van cookies om de bezoekervaringen van bezoekers te verbeteren. We houden geen persoonlijke gegevens bij of delen onze informatie niet met andere services. Door verder te gaan met uw navigatie, accepteert u dit gebruik.

Ik accepteer

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwigheden, promoties en aanbiedingen.
Door in te schrijven ga je akkoord met ons Privacybeleid.email